Sunday, June 26, 2011

minat baca novel x???

dear readers,,,,
ari ni aku nak post kan sal novel
ya novel...korg mesti la tau novel tu pe kan...x kan x tau
novel ni merupakan salah satu bajan bacaan tau...klu aku jmp novel yg best
kompem kul 2 3 pagi aku leh bersengkang mata bace novel tau

hehehehehe

ni aku nak promot novel yg agak best la bg aku....terbitan kaki novel
leh ar usha blog dorg ni

M.A.I.D
cte ni bg aku best gak...dr mula aku bace smpai last....aku ase aku asyik senyum2 sndiri je...hehehe...dah cam org x btui pun ade...pape pun...klu nak tau cte dia menarik ke x,,sila la beli buku ni ye...harga dia RM26 je...

ni la dia...karya suri ryana

tebal kan.....

ni harga dia...sori la gune cmra hp je


DOKTOR CINTA
cte ni pun de kelainan gak...boleh tahan la jalan cte dia...de part tu aku ciap nangis2 lg....huhh!!over plak kan...biase ar kte kna hayati jalan cte dia...bru ar ase cte tu cam real je..yg ni aku x ingat harga dia...lupa gak nak amek gmba harga dia...usha ckit cover............
ni la dia hasil dyadila

x jelas ar harga dia

tebal ni


AKULAH CINDERELLA
bg aku cte ni de unik ckit....pe yg unik nye ntah la...mungkin bhsa dia kureng ckit bg aku...(pandai2 je nak judge org) biase la tu kan...bab tu dia de kelainan nye...harga dia biase je RM18

tahniah to nozi danisya

buku ni x la tebal pun...

nmpak kan harga nye....

k ar...ari pun dah mlm...mata pun dah ngantuk
sok klu rahjin aku update lg...klu de sapa2 yg berminat nak beli buku...leh ar ckp kat aku...family aku mmg niaga buku pun....k

daaaaa

2 comments:

saiazuan said...

hurm tak minat baca novel ;)

kiEyn kiNah said...

org laki mmg ramai yg x minat bce novel pun....huhu