Friday, September 9, 2011

blended orange cake

dear readers,,,,
entri kte ari ni bertajuk kek oren
eh??
cam len je....oooo,,,,,blended orange cake
kek oren blender????
de ke??
mesti la ade kan...x de ape yg mustahil kat dunia ni....hehehe
kek ni sng je nak wat
aku amek dr blog kak ct ni
jom usha blog dia 


kbetulan plak mber mak aku nak dtg umah ari ni
time aku terase nak mkn kek oren dia dtg
rezeki mak cik tu la gaye nye

kat sini aku nak pose gamba2 yg x bpe cantek yang telah di snap oleh cik kieyn kinah ni

hahaha  ^^


errkkk....aku wat dlm cup cake cam ni....senang skali ngap je


atas dia aku garing kan ckit...sedap


ni loyang yg aku guna..terpulang la pd korg nak guna loyang cam ne...mmg sngaja x nak wat bntuk kek beso
nti x abis

hehehe

k la...nak resipi dia jom usha sini :


SELAMAT MENCUBA   ^^




4 comments:

jehanfrhin said...

Pos kat aku sket.. untuk hiburkan hati yang duka lara..huuuu ~

jehanfrhin said...

Pos kat aku sket.. untuk hiburkan hati yang duka lara..huuuu ~

sifu im said...

nk try wt gak la

kiEyn kiNah said...

sufi im : try la wat...simple je ni
jay : aku leh pos...tapi x smpat smpai umah ko dah berkulat....hahaha